FUJIAN LEADING IMPORT AND EXPORT CO., LTD.

FUJIAN LEADING IMPORT AND EXPORT CO., LTD.

Στοιχεία Εταιρίας
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: COEM & ODM
Αριθμός Υπαλλήλων: 110~200 άνθρωποι
Ετήσιες πωλήσεις: US$ 300 - US$ 800
Ιδρύθηκε Έτος: 2018
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περιγραφή Εταιρείας
Η ΚΟΡΥΦΑΊΑ Co. ΕΙΣΑΓΩΓΏΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΉΣ FUJIAN, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής cOem των τσαντών, συμπεριλαμβανομένης της πτυσσόμενης μη υφαμένης τσάντας, της τοποθετημένης σε στρώματα μη υφαμένης τσάντας, μη υφαμένος φέρτε τις τσάντες, το μη υφαμένο παντοπωλείο Tote, τη μη υφαμένη τσάντα, τις μη υφαμένες τσάντες κρασιού, το μη υφαμένο τσάντες φερμουάρ και κ.λπ.

Έχουμε καθιερώσει ένα οργανωμένο, καθαρό και κλιματιζόμενο περιβάλλον εργασίας. Οι υπάλληλοί μας είναι ιδιαίτερα πεπειραμένοι στην παραγωγή και επίσης στη διαδικασία ποιοτικού ελέγχου. QC οι επιθεωρητές ελέγχουν ότι κάθε στοιχείο σε κάθε στάδιο της παραγωγής που εξασφαλίζει εσείς παίρνει ακριβώς τι αναμείνατε.

Πλεονεκτήματα: 1) Ανταγωνιστική/λογική τιμή, υψηλή - ποιότητα και γρήγορη παράδοση. 2) Μοντέρνος, κατάλληλος και ανθεκτικός, ειδικά σχεδιασμένος για τη νεολαία. 3) Καλό υλικό, προηγμένη τεχνολογία και έξοχη εργασία 4) Ένα ευρύ φάσμα των ποιοτικών τσαντών για να ικανοποιήσουμε τις διαφορετικές ανάγκες αγοράς. 5) Μπορούμε να σας βεβαιώσουμε καλύτερα ποιότητα, τιμή, σχέδιο και υπηρεσία.

6)COem εργοστασίων

Η ΚΟΡΥΦΑΊΑ Co. ΕΙΣΑΓΩΓΏΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΉΣ FUJIAN, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής cOem των τσαντών για τα ΈΤΗ 6+. Τα προσαρμοσμένα χρώματα σχεδίου/λογότυπο/υλικό χαιρετίζονται.

7)Ευρωπαϊκά και αμερικανικά πρότυπα προσιτότητας

Η λογική τιμή και η καλύτερη ποιότητα, όλα τα υλικά είναι ελεύθερο, αζωτούχος-ελεύθερο, χαμηλό cadinium Phthalte 7P, χαμηλός μόλυβδος και συναντούν EN71, SHVC, CPSIA, κ.λπ.

8)Εμπορικά σήματα συνεργασίας

Με περισσότερους από 110 ειδικευμένους επαγγελματικούς εργαζομένους, η συνεργασία με μερικούς καλά-ξέρει τα εμπορικά σήματα, όπως TOFFIFEEOCADOSAFE, κ.λπ.

9)Καλή υπηρεσία

Μια υψηλή αποδοτική ομάδα πωλήσεων για να απαντήσει οποιαδήποτε αμφιβολία από τα coustomers έγκαιρα. Η ισχυρή ομάδα σχεδιαστών μπορεί να ικανοποιήσει την πιό πρόσφατη ζήτηση στην αγορά.

10)Καταδίωξη προόδου

Η σε πραγματικό χρόνο καταδίωξη της διαδικασίας παραγωγής επιτρέπει στους πελάτες για να δοκιμάσει τη διαδικασία παραγωγής άμεσα. Ακολουθήστε τη διαδικασία φόρτωσης για να βεβαιώσετε τον πωλητή των αγαθών.

11)Υπηρεσία δήλωσης διοικητικών μεριμνών

η επιχείρησή μας έχει μια κατώτερη επιχείρηση διοικητικών μεριμνών για να συνεργαστεί με τον εκτελωνισμό του φορτίου, και να κάνει την άνευ ραφής επαφή με τα αγαθά, κατόπιν εκτός από το χρονικό κόστος για τους πελάτες.


Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι «καλή πίστη πρώτα, εξασφάλιση ποιότητας, ο πελάτης ανώτατος, το πράγμα με την έξοχη αξία». Έχουμε μια υψηλή αποδοτική ομάδα για να εξετάσουμε τις έρευνες από τους πελάτες. Ο στόχος μας είναι «ικανοποίηση πελατών, καλά και ανέξοδα προϊόντα και μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση». Επιδιώκουμε την ειλικρινή συνεργασία με όλες τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις.

Η εξαγωγή προϊόντων μας στις υπερπόντιες αγορές, ως γρήγορη αναπτυσσόμενη επιχείρηση, ανυπομονούμε να αυξήσουμε τη συνεργασία μας με όλες τις επιχειρήσεις τύπων στον κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε για τις τσάντες πρόσβασης, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με ελεύθερα. Θα είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας.
Προμηθευτής επαφών
Γλώσσα αλλαγής